TV Oudegein


De tennisvereniging Oudegein in Nieuwegein in opgericht op 6 maart 1982. TV Oudegein werd bij de oprichting de vierde en de jongste tennisvereniging van Nieuwegein. De leden aantal is in de loop der tijden erg gestegen en is nu de tweede wat betreft het ledenaantal ten opzichte van andere tennisverenigingen.

Pas in 1988 is het tennispark eigendom van de vereniging. En vanaf 1993 hebben ze een moderne en representatief clubhuis. Ze hebben ongeveer 800 leden waaronder, jeugd, dag, en seniorenleden.

De tennisvereniging is populair omdat zij haar doelen nastreeft. Er word naast recreatief tennis ook aandacht besteed aan competitie tennis. Iedere doelgroep heeft de kans om zich te ontwikkelen.

De tennisvereniging beschikt over 7 tennisbanen voorzoen van Probounce matten, op deze matten kan het hele jaar door gespeeld worden.

Alle 7 tennisbanen zijn voorzien van wedstrijdverlichting. Ook is er een oefenmuur, meerdere terrassen. Er zijn warme douche is de kleedkamer en de toiletten zien er goed en verzorgt uit. De accommodatie voldoet aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen.

Locatie:

Tennisvereniging Oudegein
Oudegein 11
Postbus 488
3430 AL Nieuwegein

T:030-6045414
E:webmastertvoudegein@gmail.com
W:www.oudegein.nl


 Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2018

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tennis